Panas banget! Sawetara liyane wis mriksa iki ing sawetara jam pungkasan
Diverifikasi dening para pembeli
Product tansah nampa ratings kepuasan dhuwur saka pelanggan kita
Detail produk

specifications:
Bahan: Aramid
Bobot: udakara 0.5 kg
Kekandelan: 8mm
Protection Level: NIJ IIIA 0101.06 (9mm FMJ)
Ukuran: Siji Ukuran Cocog Kabeh
paket:1 pc Setengah Wajah NIJ IIIA Anti Peluru Visor

item spesifik
kekandelan:
8mm
bobot:
Udakara 0.5kg
Material:
aramid
Panggonan Asal:
China
Panggil Model:
Topeng Bulletproof
Size:
M
asal:
CN (Asal)
Certification:
CE
Proteksi Tingkat:
NIJ IIIA 0101.06
Shipping & Payment

SHIPPING

Kita bangga nawakake layanan pengiriman internasional sing saiki dioperasikake liwat negara lan pulo 200 ing saindhenging donya. Ora ono liyane kanggo kita saka nggawa pelanggan kita nilai lan layanan gedhe. Kita bakal terus tuwuh kanggo nyukupi kabutuhan kabeh pelanggan, ngirimake layanan ngluwihi kabeh pangarepan ing ngendi wae ing donya.

Apa kapal paket?

Packages saka kita Warehouse in China bakal mlebukake dening ePacket utawa EMS gumantung ing bobot lan ukuran prodhuk. Packages mlebukake saka mining US kita sing mlebukake liwat USPS.

Kowe kapal donya?

Ya. Kita nyedhiyani pengiriman gratis menyang negara 200 ing saindenging jagad. Nanging, ana sawetara lokasi sing ora bisa dikirim. Yen sampeyan kelakon manggon ing salah sawijining negara sampeyan bakal hubungi sampeyan.

Apa bab adat?

Kita ora tanggung jawab kanggo biaya khusus yen barang wis dikirim. Kanthi tuku produk kita, sampeyan setuju yen siji utawa luwih paket bisa dikirim menyang sampeyan lan bisa entuk biaya khusus nalika teka ing negara sampeyan.

Suwene ora kapal njupuk?

wektu Shipping beda-beda gumantung lokasi. Iki prakiraan kita:
Lokasi * Kira-kira Shipping Wektu
Amerika Serikat dina 10-30 Business
Canada, Europe dina 10-30 Business
Australia, Selandia Anyar dina 10-30 Business
Central & South America dina 15-30 Business
Asia dina 10-20 Business
Afrika dina 15-45 Business
* Iki ora kalebu 2-5 wektu Processing dina kita.

Aja nyedhiyani informasi nelusuri?

Ya, sampeyan bakal nampa email bebarengan kapal supaya sing ngandhut informasi ranging. Yen sampeyan wis ora ditampa nelusuri info ing 5 days, hubungi kita.

ranging ngandika "ora resmi wis ana ing wayahe".

Kanggo sawetara perusahaan pengiriman, butuh 2-5 dina kerja kanggo nganyari informasi pelacakan ing sistem kasebut. Yen pesenan diselehake luwih saka 5 dina bisnis kepungkur lan isih ora ana informasi babagan nomer nelusuri, hubungi kita.

Bakal item sandi waé sing bisa dikirim ing siji paket?

Kanggo alasan logistik, item ing tuku padha bakal kadhangkala bisa dikirim ing paket kapisah, malah yen sing kasebut kapal gabungan.

Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, hubungi kita lan kita aja paling kita kanggo mbantu metu.

MULAI

pembatalan supaya

Kabeh pesenan bisa dibatalake nganti dikirim. Yen pesenan wis dibayar lan sampeyan kudu nggawe pangowahan utawa mbatalake pesenan, sampeyan kudu ngubungi kita sajrone 12 jam. Sawise proses kemasan lan pengiriman wis diwiwiti, ora bisa dibatalake maneh.

pembayaran maneh

Kepuasan sampeyan minangka prioritas #1 kita. Mulane, sampeyan bisa njaluk mbalek mundhut utawa reshipment kanggo produk kronologis yen:

  • Yèn panjenengan ora nampa produk ing wektu sing dijanjeni (45 dina ora kalebu dina 2-5 Processing) sampeyan bisa njaluk mbalekaken utawa reshipment.
  • Yen sampeyan nampa item salah sampeyan bisa njaluk mbalekaken utawa reshipment a.
  • Yen sampeyan ora pengin produk sampeyan sing ditampa sampeyan bisa njaluk mbalekake nanging sampeyan kudu ngasilake item kasebut ing biaya sampeyan lan item kasebut kudu dienggo.

We do ora ngetokake mundhur yen:

  • Pesenan durung teka amarga faktor ing kontrol (IE nyediakake kiriman salah)
  • Pesenan durung teka amarga kahanan ngédap njaba kontrol Produk Energi lan Persiapan Gratis! (IE ora ngankat dening adat, telat dening bilai alam).
  • ngédap kahanan liyane njaba kontrol

* Sampeyan bisa ngirim panjalukan bali dina 15 sawise periode dijamin kanggo pangiriman (45 dina) wis kadaluwarsa. Sampeyan bisa nindakake kanthi ngirim pesen Contact Us Kaca

Yen disetujoni kanggo mbalekaken, banjur mbalekaken bakal diproses, lan kredit bakal kanthi otomatis Applied kanggo kertu kredit utawa cara sing asli pembayaran, ing dina 14.

Exchanges

Yen kanggo alesan arep ijolan produk, mbok menawa kanggo ukuran beda-beda ing sandhangan. Sampeyan kudu hubungi kita pisanan lan kita bakal nuntun sampeyan langkah.

Mangga ora ngirim tuku maneh kanggo kita kajaba kita kuoso sampeyan nglakoni.

Reviews customer

Ora ana review maneh

Jl
Mangga diwenehi Sarat & Ketentuan kanthi mriksa kothak
Panas banget! Sawetara liyane wis mriksa iki ing sawetara jam pungkasan

NIJ IIIA Aramid Setengah Wajah Balistik Visor Topeng Anti Peluru Topeng Balistik Ireng Topeng Balistik Rated NIJ

dina 28
Adol cepet: entuk duweke sadurunge ilang!
View Cart
Dijamin SAFE checkout
Shipping Worldwide

Nikmati layanan pengiriman internasional fleksibel sing saiki makarya ing luwih saka 200 negara ing saindenging jagad

Returns Free

Atur bali kanggo mbalekaken lengkap, kita wis dijamin karo pangayoman Buyer lengkap

Pembayaran aman

Tuku karo kapercayan nggunakake cara pembayaran paling populer lan aman ing donya

Top
Translate / Inggris »

Wadhah karanjang

×